introvideo

thomas fredsted

Thumbnail

Thomas Fredsted

Byrådskandidat

E-mail: thof@haderslev.dk
Telefon: 22 86 29 19


Hvem er thomas fredsted?

Jeg hedder Thomas Fredsted, er 43 år gammel. Jeg er født og opvokset på en gård omkring Toftlund.

Jeg har nu boet i Styding de seneste 11 år. Jeg er gift og bosiddende med Anette Fredsted og sammen har vi to piger på 10 og 12 år. 

Jeg er uddannet politibetjent og har arbejdet der i 14 år, indtil jeg skiftede til jobbet som ungdomsskolekoordinator i Tønder kommune. 

Jeg har været repræsenteret i kommunalbestyrelsen, de seneste 4 år, hvor jeg har siddet i Landditsktriksudvalget, Kultur og fritid samt Børn og familie.

Thomas Fredsted genopstiller, da jeg synes de seneste år i politik har givet mig blod på tanden til mere. Det at få indblik i mange områder og være med til understøtte de gode initiativer der findes rundt omkring er meget givende. Det er jo ikke altid, det lykkedes, men arbejdet i at finde flertal og opbakning er udfordrende og spændende. Der er bestemt også hårde beslutninger at tage som politiker, der er knapt så sjove, men det er gamet.

Mine 3 vigtigste mærkesager;

  • BINDE BY OG LAND BEDRE SAMMEN
  • MERE KULTUR TIL HELE KOMMUNEN
  • VELFÆRDEN SKAL VI VÆRE MERE FÆLLES OM

HVORFOR DU SKAL STEMME PÅ THOMAS FREDSTED?

Først og fremmest vil jeg gerne løfte og understøtte de gode initiativer, for vi skal være fælles om at få styrket Haderslev kommune. Derudover vil jeg meget gerne sætte klimaet højt på den politiske dagsorden. Trivsel kan være mange ting, og er vigtigt, lige fra vugge til grav. Vi skal hjælpe hinanden til bedre velfærd og deraf trivsel. Her kan kommunen ikke klare det alene.