Introvideo

Maria-Louise From Jessen

Thumbnail

Maria-Louise From Jessen 

Byrådskandidat
E-mail: marialouisefj@gmail.com
Telefon: 25 76 23 12

Hvem er Maria-Louise?

Mit Navn er Maria-Louise From Jessen jeg er 18 år gammel, og jeg er vokset op lidt udenfor Starup.
I øjeblikket læser jeg til EUX Landmand på Gråsten Landbrugsskole, som er en firårig Uddannelse. Udover at læse til landmand, er jeg også formand for VU Haderslev, som jeg stille og roligt er igang med at genopbygge, sammen med nogle andre unge mennesker.

Hvorfor stiller jeg op til KV21?
Jeg stiller op til KV21, fordi jeg gerne vil være de unges stemme i Haderslev, og for at vise dem at man kan mere end man tror.
Derudover har jeg også manglet en yngre politiker, som jeg har kunnet spejle mig i. Det tror jeg ikke at jeg er den eneste der har manglet, og derfor stiller jeg op til kommunalvalget 2021.


Mine 3 vigtigste mærkesager

 • UNGEUDDANELSER
  Jeg brænder meget for at udvide de unges horisont indenfor ungeuddannelser, da der findes så mange andre fantastiske og givende uddannelser, som ikke er gymnasielle. Der er stor mangel på tømrer, murer, SOSU-assistenter og andre indenfor de håndværksmæssige fag, og derfor er det vigtigt at vi inden niende klasse får de unge præsenteret for fagene via praktik i de tidligere klassetrin.

 • UNGES SUNDHED OG TRIVSEL
  Unge mennesker i dag er præget af et præstationssamfund, som presser dem til det yderste, dette medfører mange kloge, sunde og raske unge, men desværre også rigtigt mange unge som bliver mere usikre, uselvstændige og psykisk syge.
  Vi skal være bedre og hurtigere til, at spotte dem der har brug for hjælp. Og vi bliver nød til i skolerne at undervise de unge i, hvordan man begår sig på de sociale medier men også skærpe deres kristiske sans, for at skabe en forståelse for at alt de ser ikke er sandheden.

 • UNGE SKAL VÆRE MERE SYNLIGE I POLITIK
  Som sagt har det været svært for mig at finde en ung politikker at spejle mine holdninger i, og derfor vil jeg gerne vise de unge at politik er interessant.
  For mig er det vigtigt at vi får de unge indraget og lære de unge at indrage sig selv mere i politikken, fordi det netop gælder vores fremtid. Det betyder ikke at alle unge nu skal stille op til kommunalvalget, men bare for demokratiet og samfundets skyld engagerer sig en lille smule og som det mindste tage stilling til hvilket politisk parti de er mest enige

Hvorfor skal man stemme på mig?

Selvom jeg er ny i feltet, ved jeg at jeg kan komme med et frisk og ungt pust, der vil kunne bidrage positivt til byen og politikken. Jeg er et ungt menneske med stor drivkraft, og et ønske om at hjælpe med at forbedre de unges vilkår i kommunen.