Introvideo

maibritt jacobsen

Thumbnail

maibritt jacobsen

Byrådskandidat & regionsrådskandidat

E-mail: maij0406@gmail.com
Telefon: 30 61 48 98

Hvem er maibritt jacobsen?

Mit navn er Maibritt Jacobsen og jeg er 57 år. Jeg blev uddannet sygeplejerske i 1989 og arbejder i dag som hjemmesygeplejerske i Haderslev. Jeg er desuden uddannet landmand og har drevet en ejendom udenfor Haderslev i 17 år. Pt læser jeg til præst under § 2 ordningen. Jeg har 5 børn i alderen 16-27, Christine Andrea, Maria-Louise som er formand for VU i Haderslev og stiller op for Venstre ved KV21, Emma Cecilie, Anne-Sofie, og slutteligt Oliver.


Mine 3 vigtigste mærkesager

  • ÆLDREOMSORGEN OG HJEMMEPLEJEN

    Vi får flere ældre, der gør vi fremadrettet skal tænke alternativt både hvad angår bolig og medarbejdere. Det er en udfordring at rekruttere uddannede medarbejdere. Desuden er medarbejderne presset på tid, hvilket giver forøget frustration, både for medarbejdere og borgere. Ansvaret skal uddelegeres og personalet fysisk tættere på hinanden.

  • UDFORDREDE BØRN OG UNGE OG DERES FAMILIER

    Når barnet ikke trives, påvirkes hele familien hvilket sætter spor i alle familiemedlemmer. Børnene er vores fremtid og de skal løfte arven og bærer velfærdssamfundet videre. Vi har en forpligtigelse til at hjælpe dem der har brug for det, så de kan få et godt og værdigt liv, hvilket også indebærer at få en uddannelse og et arbejde.

  • ARBEJDSSØGENDE

    Alt for mange er tilknyttet arbejdsformidlingen. Det mest meningsfulde for et menneske er, at have noget at stå op til, udføre et stykke arbejde og hjælpe til. Der har vi en opgave at løse.

- Jeg tror på Gud og min tro er med mig i dagligdagen. Den er et stærkt fundament for mig der giver styrke og kraft, retning og rammer.

Jeg er et meget dedikeret menneske, står for ordentlighed, er arbejdsom og har humor.

Jeg føler mig privilegeret at være en del af en mangfoldig og kompetent Venstre gruppe. Jeg glæder mig dagligt over samarbejdet og forhåbentlig kan jeg være med til at bidrage til holdet de næste 4 år.


Hvis du kunne tænke dig at vide mere om mig kan du gå ind på min FB side og følge min vej til valget.